Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η διαδικασία ενοικίασης ενός ποδηλάτου;

Στις ωριαίες ενοικιάσεις συνήθως θα σας ζητήσουμε ένα επίσημο έγγραφο, όπως ταυτότητα διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Στις περίπτωση ενοικίασης για διάρκεια μεγαλύτερη από μία ημέρα ζητάμε από τους πελάτες μας μία επιστρεφόμενη εγγύηση. Ο τρόπος καταβολής αυτής της εγγύησης είναι, είτε με προέγκριση από πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, είτε μετρητά. Το ποσό της εγγύησης ανέρχεται σ τα 150€ ανά ποδήλατο και σας επιστρέφεται με τη παράδοση του ποδηλάτου. Και στις δύο περιπτώσεις συμπληρώνεται το έγγραφο ενοικιάσεως ποδηλάτου και εξοπλισμού.

Τι τύπο ποδηλάτου μου προτείνετε να ενοικιάσω ;

Αυτό αφορά τις τοποθεσίες που πρόκειται να επισκεφτείτε. Αν πρόκειται να μείνετε εντός πόλης, προτείνουμε τα ποδήλατα πόλης, καθώς προσφέρουν περισσότερο άνεση λόγο της στάσης του σώματος. Επίσης η όρθια στάση του σώματος προσφέρει περισσότερη ασφάλεια λόγο του ύψους & της ορατότητας πάνω από τα αυτοκίνητα. Αν πρόκειται να κινηθείτε εκτός πόλης προτείνουμε ένα ποδήλατο τύπου trekking, καθώς η ποιο σπορ στάση σώματος θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα, και η πληθώρα επιλογών σε ταχύτητες θα σας διευκολύνει σε όλα τα είδη δρόμου που θα συναντήσετε. Επίσης τα ποδήλατα μας τύπου trekking διαθέτουν καλύτερη γόμωση ελαστικών (antipuncture), ώστε να μη αντιμετωπίσετε προβλήματα με σκασμένα λάστιχα. Τέλος αν πρόκειται να μείνετε εντός πόλης και σας προβληματίζει η μεταφορά του ποδηλάτου εντός και εκτός κτιρίων και ασανσέρ, τότε η λύση είναι τα σπαστά ποδήλατα.

Που μένει το ποδήλατο κατά τη διάρκεια της νύχτας, αν το ενοικιάσω για μέρες;

Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα μας πρέπει να φυλάσσονται σε εσωτερικό χώρο, είτε μένετε σε διαμέρισμα είτε σε ξενοδοχείο.

Παράδοση / Παραλαβή σε αεροδρόμιο ή ξενοδοχείο

Μπορούμε να σας παραδώσουμε και να παραλάβουμε το ενοικιαζόμενο ποδήλατο κατόπιν συνεννόησης. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω email (info@city-bikes.gr), είτε στο τηλέφωνο +30 2314035128.