Από το 2017

Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο και πλήρες ποδηλατάδικο

Που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης με όλη την γκάμα των υπηρεσιών που αφορούν το ποδήλατο.

Σχετικα με εμας

Έχοντας ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, βλέποντας και αντιλαμβάνοντας την χρήση, την οικολογική αξία καθώς και όλα τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει το ποδήλατο στον άνθρωπο ως άθληση αλλά και κυρίως σαν την πλέον ιδανική λύση στο κυκλοφοριακό μιας πόλης και όντας ποδηλάτες και οι ίδιοι, νιώσαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα ποδηλατάδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το οποίο θα παρέχει υψηλές υπηρεσίες στον χώρο του ποδηλάτου.

Ξεκινάμε με μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων προς αγορά ή ενοικίαση, που θα έχετε πρώτοι τη χαρά να οδηγήσετε στη Θεσσαλονίκη. Τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα μας προέρχονται κυρίως από τη γερμανική εταιρία BBF η οποία ειδικεύεται σε αυτό τον τομέα, με μεγάλη γκάμα ποδηλάτων πόλης, trekking και αναδιπλούμενα (σπαστά). Κορωνίδα του στόλου ποδηλάτων προς πώληση, είναι η εταιρία GHOST, διάσημα γερμανικού σχεδιασμού και παραγωγής, ποδήλατα, φημισμένα διεθνώς για την ανθεκτικότητα, το σχεδιασμό και την εργονομία τους.

Στο City-Bikes.gr, θα βρείτε επίσης, το μοναδικό τόσο άψογα εξοπλισμένο συνεργείο που επιπλέον διαθέτει και κάθε είδους ποδηλατικά αξεσουάρ αλλά και το μοναδικό πλυντήριο ποδηλάτων στην πόλη.

Επιπλέον, εδώ σας περιμένουν οι ανταγωνιστικότερες τιμές στην αγορά για ποδηλατικές περιηγήσεις που μπορούμε είτε απλά να σχεδιάσουμε μαζί ανάλογα με τις προσδοκίες σας από τη Θεσσαλονίκη και τα προάστια, είτε να σας παρέχουμε πεπειραμένο ξεναγό-ποδηλάτη για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στο δρόμο.
Σας περιμένουμε όλους, να μοιραστούμε την αγάπη μας για το ποδήλατο και τους κόσμους που του ανήκουν!
Ενοικίαση δυνάμει αδείας υπ. αρ. 53401/11034/2017 της 21-07-2017. Όλα τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα είναι ασφαλισμένα με αστική ευθύνη.

Στο City-Bikes θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων προς αγορά ή ενοικίαση, το πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο αλλά και το μοναδικό πλυντήριο ποδηλάτων στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Αγορά

Αγορά

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων της Ghost προς αγορά
Ενοικίαση

Ενοικίαση

Μεγάλη ποικιλία μοντέλων προς ενοικίαση πόλης, trekking και αναδιπλούμενα (σπαστά).
Περιήγηση

Περιήγηση

Εξερευνήστε την πόλη ακολουθώντας οργανωμένες ποδηλατικές διαδρομές.
Επισκευή

Επισκευή

Εδω Θα βρείτε, το άψογα εξοπλισμένο συνεργείο για κάθε ανάγκη του ποδηλάτου.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δείτε τους δημιουργικούς και εργατικούς ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα μας.

TassosCo-Owner – Technician

LenaCo-Owner -Founder

RiaAdministrative Assistant

Το ιδανικό μέρος στη Θεσσαλονίκη για τους φανατικούς του ποδηλάτου.
Ioannis X.
Αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση με ένα πολύ ωραίο και φιλικό προσωπικό. Χαρούμενη που βρήκα τελικά αυτό το μέρος!
Liene V.
Το επισκέφτηκα. Πολύ φιλικοί και εξαιρετικά ποδήλατα!!
Leines K.